Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Ενημέρωση Λειτουργίας της Fujifilm Hellas ενόψει COVID-19

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η εταιρεία μας, Fujifilm Hellas, θα ήθελε να σας ενημερώσει, πως έχει λάβει όλα τα δυνατά και αναγκαία μέτρα για την κατά το δυνατόν συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων της όσο και της δικής σας.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προμήθεια μας σε προϊόντα από τον οίκο του εξωτερικού συνεχίζεται κανονικά έως και σήμερα και παραμένουμε εν λειτουργία, για όσο αυτό δεν αντιτίθεται σε οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Βασικός μας σκοπός είναι να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων μας και τη δική σας.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων της εταιρείας μας θα εργάζεται από το σπίτι, ωστόσο οι τρόποι επικοινωνίας μαζί τους παραμένουν ενεργοί (email και κινητά τηλέφωνα κατά προτίμηση). Σε περίπτωση βλάβης, το τεχνικό μας τμήμα βρίσκεται στη διάθεσή σας κατόπιν ραντεβού, ενώ συνιστούμε οι προληπτικοί έλεγχοι και τα περιοδικά σέρβις να αναβληθούν ώστε να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μη επείγουσες επισκέψεις για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων. Το ωράριο λειτουργίας μας παραμένει ως είχε, καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-16:00.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή.

Καθότι η εξέλιξη της κατάστασης είναι απρόβλεπτη, για οποιαδήποτε αλλαγή στα παραπάνω θα φροντίσουμε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας και έως τότε παραμένουμε όπως πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Με τις θερμότερες ευχές μας για υγεία και ψυχραιμία. 

© FUJIFILM Ελλάδα