Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
To Calderone σε συνεργασία με την Fujifilm Hellas διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “PORTRAITS” από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2023.

PORTRAITS exhibition

 

https://www.calderone.gr/portraits-exibition/

https://www.facebook.com/events/2061200440945666?ref=newsfeed­

 

 To Calderone σε συνεργασία με την Fujifilm Hellas, διοργανώνει την δεύτερη στη σειρά για την νέα σαιζόν, έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο PORTRAITS από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2023.H έκθεση θα λάβει μέρος στο φουαγιέ του Calderone, και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις τρεις ημέρες από τις 18.00 έως τις 22.00.

Είσοδος ελεύθερη

21 φωτογράφοι, 105 φωτογραφίες τυπωμένες σε τυπογραφικό χαρτί VELVET 350gr, σε διάσταση 32x47, θα εκτεθούν για 3 μέρες.

 

Εκθέτουν:

Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος, Κώστας Ρωμανίδης, Σάκης Κοτσίρας, Ειρήνη Πέτσα, Ευάγγελος Γκίκας, Γιάννης Κωνστάντιος, Μάρκος Γκίζης, Ιωάννης Μέσσιου, Μανώλης Γιαννιός, Γιώργος Νεκτάριος Πανταζής, Σαββάτιος Μπαμπίλης, Κόσσυβας Ιωάννης, Ninel Roshchina, Μαρία Φάλαρη, Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου, Ιάσονας Μαυροματάκης, Κατερίνα Αδραχτά, Αλεξάνδρα Γραμμένου, Μάριος-Νίκος Τριφύλλης, Δημήτρης Δήμος, Αναστασία Αρικίδη.

H έκθεση έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα καθώς θα δοθούν 4 μερικές υποτροφίες της τάξης των 250 ευρώ για την παρακολούθηση οποιουδήποτε course στο Calderone και μια mini instax 11, οι υποτροφίες και η instax είναι χορηγία της Fujifilm Hellas.

H επιτροπή που θα επιλέξει τις νικητήριες φωτογραφίες απαρτίζεται από:

  1. Θωμά Δασκαλάκη (φωτορεπόρτερ, μέλος του πρακτορείου NDP)
  2. Νίκο Αποστολόπουλο (αφυπηρετήσας Επίκουρος καθηγητής τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής)
  3. Γιάννη Μισουρίδη (Ντοκιμαντερίστα)
  4. Μαίρη Μαραγκουδάκη (σκηνοθέτης/ηθοποιός/καθηγήτρια υποκριτικής)
  5. Πέτρο Αγκοπιάν(πρόεδρος του Σεκάφ)
  6. Βαγγέλη Ψαθά (Υπεύθυνος πωλήσεων Τμήματος Επαγγελματικής Φωτογραφίας Fujifilm Hellas

Τόπος Διεξαγωγής

O τόπος διεξαγωγής της έκθεσης είναι το Calderone, Μελενίκου 31, Αθήνα, (5 λεπτά από το μετρό Κεραμεικός), τηλ. Επικοινωνίας 2130058407 

© FUJIFILM Ελλάδα