Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Η Fujifilm σε όλο τον κόσμο

Σχετικά με τη Fujifilm Corporation

 

Η Fujifilm Corporation, με έδρα στο Τόκιο, Ιαπωνία, είναι μία εξ’ολοκλήρου ιδιωτική θυγατρική της Fujifilm Holdings Corporation. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1934 ως παραγωγός φωτογραφικών φιλμ με την επωνυμία Fuji Photo Film Co., Ltd. Με κίνητρο την πρωτότυπη έρευνα και ανάπτυξη, η Fujifilm προσφέρει συνεχή καινοτομία και κορυφαία προϊόντα σε ένα μεγάλο φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής απεικόνισης, του εξοπλισμού εμφάνισης-εκτύπωσης-επεξεργασίας φωτογραφιών, ιατρικών συστημάτων, Life science, γραφικών τεχνών, υλικών επίπεδης οθόνης και προϊόντων γραφείου, με βάση ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών, οπτικών τεχνολογιών και τεχνολογιών ελαφριών χημικών και λεπτής επικάλυψης φιλμ.

Σε όλες της τις δραστηριότητες, η Fujifilm προσπαθεί να συμβάλλει στην προώθηση του πολιτισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας καθώς και στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας του περιβάλλοντος. Ο κυρίαρχος στόχος της Fujifilm είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 
 

Εταιρική φιλοσοφία — Οι αμετάβλητες αξίες του Ομίλου Fujifilm

 
 

Θα χρησιμοποιούμε κορυφαίες, πατενταρισμένες τεχνολογίες για να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας που συμβάλλουν στην προώθηση του πολιτισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας καθώς και στη βελτίωση της υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος στην κοινωνία. Ο κυρίαρχος στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Βασισμένη σε μια ανοιχτή, δίκαιη και σαφή εταιρική κουλτούρα και με κορυφαίες, πατενταρισμένες τεχνολογίες, η Fujifilm είναι αποφασισμένη να παραμείνει μια ηγετική εταιρεία αναλαμβάνοντας με τόλμη την πρόκληση της ανάπτυξης νέων προϊόντων και της δημιουργίας νέων αξιών.

Καθιερώσαμε τον Χάρτη Εταιρικής Συμπεριφοράς του Ομίλου Fujifilm και τον Κώδικα Δεοντολογίας για να εμφυσήσουμε το πνεύμα της εταιρικής μας φιλοσοφίας και οράματος σε κάθε εργαζόμενο του Ομίλου στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό. Η θέσπιση και η αναθεώρηση αυτού του Χάρτη Εταιρικής Συμπεριφοράς και του Κώδικα Δεοντολογίας θα αποφασίζεται από την Επιτροπή ESG της FUJIFILM Holdings Corporation και θα αναφέρεται στο διοικητικό συμβούλιο της.

 

 

Ενημερωτικό δελτίο της FUJIFILM Corporation

Όνομα εταιρείας FUJIFILM Corporation
President and CEO, Representative Director
Teiichi Goto
Κεντρικά γραφεία

Midtown West, 7-3, Akasaka 9-chome, Minato-ku Τόκιο, 107-0052, Ιαπωνία

Τηλ.:+81-3-6271-3111

 

Nishiazabu Office: Nishiazabu 2-chome, 26-30, Minato-ku Τόκιο, 106-8620, Ιαπωνία

Τηλ.:+81-3-3406-2111 

Ημερομηνία ίδρυσης 2 Οκτωβρίου 2006: Η Fujifilm Corporation διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις απεικόνισης και δεδομένων, οι οποίες στο παρελθόν διευθύνονταν από τη Fuji Photo Film. Co. Ltd. (ιδρύθηκε το 1934), η οποία έγινε Fujifilm Holdings Corporation το 2006.
Κεφάλαιο 40 εκατομμύρια γιεν - Από τις 31 Μαρτίου 2023
Αριθμός εργαζομένων 4.607 (Από 31 Μαρτίου 2023)
Αριθμός εργαζομένων (ενοποιημένη) 38.207 - Από τις 31 Μαρτίου 2023
(Συνολικός αριθμός εργαζομένων της FUJIFILM Corporation και των θυγατρικών της)
Επιχειρηματικά πεδία Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης (Medical Systems, Consumer Healthcare, Pharmaceuticals, Bio CDMO και Regenerative Medicine), Υλικά (Advanced Materials, Graphic Systems & Inkjets και Recording Media) και Απεικόνισης (Photo Imaging & Optical Device and Electronic Imaging)

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

© FUJIFILM Ελλάδα