Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Service Φωτογραφικών Μηχανών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξουσιοδοτημένα κέντρα service της εταιρείας μας στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για τον έλεγχο της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής σας, ως εξής:

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚ. ΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ                       FILIPPOS NIC. PICOPOULOS 

Λέκκα 26, 3ος όροφος                                       26, Lekka str., 3st floor

Αθήνα , Τ.Κ 10562                                              Athens , zip code 10562      

Τηλ. 210 3225650                                               Tel. 210 3225650 

E-mail : picopoulos@gmail.com                       E-mail : picopoulos@gmail.com 

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσει ο τεχνικός, αφότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος, για την βλάβη της μηχανής και αν αυτή δεν βρίσκεται σε εγγύηση, το ακριβές κόστος εργασίας/ανταλλακτικών.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι αν δεν επιθυμείτε να επισκευαστεί η μηχανή σας -εάν προκύπτει κόστος, το οποίο είναι για εσάς ασύμφορο- μπορείτε να την παραλάβετε ανεπισκεύαστη με μόνη χρέωση του ελέγχου service.

 

Ο χρόνος εγγύησης της μηχανής αλλάζει από χώρα σε χώρα.  Ανάλογα από ποια χώρα έχει αγοραστεί, αντιστοιχεί και ο  χρόνος εγγύησης της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο εγγύησης της μηχανής, μπορείτε να μας αποστείλετε την απόδειξη αγοράς στο fujifilm@fujifilm.gr και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει να έχετε την απόδειξη του  εξωτερικού διαφορετικά θα επιβαρυνθείτε με το κόστος της  επισκευής. 

© FUJIFILM Ελλάδα