Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
Η FUJIFILM παρουσιάζει την νέα mirrorless φωτογραφική μηχανή μεσαίου Format GFX 50R στην Αθήνα στο "Studio Μελενίκου"

 

Η FUJIFILM HELLAS συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Studio Mελενίκου για την προώθηση και κυρίως για την επαφή με την τέχνη της Φωτογραφίας.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 (11:00-13:00)  θα παρουσιαστεί  η νέα mirrorless  φωτογραφική μηχανή μεσαίου Format  GFX 50R της FujiFilm καθώς όλη η γκάμα των Χ-μηχανών  από τον κ. Ευάγγελο Ψαθά και όλων των συνεργατών εκ μέρους της Fujifilm Hellas.

Επίσης θα γίνει παρουσίαση της κοινότητας των Χ-photographers.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε μηχανές και φακούς της σειράς Χ της Fujifilm.

Παράλληλα θα ανακοινωθεί και το νέο σεμινάριο που θα λάβει μέρος στο Studio Μελενίκου στα πλαίσια της συνεργασίας του Βασίλη Πιτούλη με το studio Μελενίκου.Σε τρία διαμορφωμένα πλατό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μηχανές σε πραγματικές συνθήκες studio, μετά την παρουσίαση τους, από τις 13:00 έως 16:00. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί σας κάρτες sd κενές, για να κρατήσετε το υλικό από τις φωτογραφήσεις.

Στο ισόγειο όπου βρίσκεται το φωτογραφικό πλατό, σε συνεργασία με τον Βασίλη Πιτούλη θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφήσετε ένα από τα μοντέλα του.

Στο still life που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του κτηρίου, θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφήσετε μια έτοιμη σύνθεση, σε συνεργασία με τον Θωμά Δασκαλάκη.

Στον πρώτο (black box, pocket theater) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις μηχανές σε video mode καλύπτοντας την performance που έχει στηθεί από την Μαίρη Μαραγκουδάκη και τους σπουδαστές του θεατρικού εργαστηρίου σε πραγματικές φωτιστικές συνθήκες παράστασης.

Τέλος στο φουαγιέ του studio Μελενίκου θα γίνει η παρουσίαση άλλα και οι συζητήσεις γύρω από τις μηχανές.

Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 2130058407 ή συμπληρώνοντας την φόρμα πoυ θα βρείτε στο https://studiomelenikou.gr/i-fujifilm-sto-studio-melenikou/.

Studio Μελενίκου

Θέατρο/Φωτογραφία, συνεργάτης FUJIFILM

Μελενίκου 31, 104 47 Βοτανικός, τηλ. 2130058407 

© FUJIFILM Ελλάδα