Ελλάδα
Επικοινωνία | Global Site
IMAGE + TECH expo

Το 2017 υποδεχτήκαμε στην Ελλάδα την “IMAGE + TECH expo”, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Προηγμένων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC.

Η “IMAGE + TECH expo” άνοιξε τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της φωτογραφίας - video και νέων τεχνολογιών.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κα. Στον τομέα της τεχνολογίας παρουσιάστηκαν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις σε υπολογιστές, οθόνες, hardware και smart devices, όπως τηλέφωνα, tablets, wearables, robotics, software & application development, gaming, κα.

Η “IMAGE + TECH expo” πλαισιώθηκε από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λειτούργησαν ενημερωτικά και εκπαιδευτικά workshops και σεμινάρια, case studies, κεντρικές παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, meeting rooms, διαγωνισμοί, shows και πολλά happenings.

Στην “IMAGE + TECH expo”, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες και  προσελκύσε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες επαγγελματίες και ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

H “IMAGE + Tech expo” πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ και με την συνεργασία του ΣΕΚΕΕ.

 

H FUJIFILM HELLAS έλαβε μέρος στην έκθεση “IMAGE + TECH expo” παρουσιάζοντας την νέα ψηφιακή μηχανή μεσαίου format GFX 50S όπου συγκέντρωσε μαζί με όλη την σειρά Χ τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών φωτογράφων όσο και των ενημερωμένων καταναλωτών.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και η σειρά στιγμιαίων φωτογραφικών μηχανών INSTAX οι οποίες κέρδισαν το νεανικό κοινό «παίζοντας» φωτογραφίζοντας και βλέποντας άμεσα το αποτέλεσμα.

Η παρουσίαση μας έκλεισε με όλες τις εκτυπωτικές λύσεις της FUJIFILM που ικανοποιούν κάθε ανάγκη ενός επαγγελματία φωτογράφου.

  

 

  

 

© FUJIFILM Ελλάδα